• "Meer controle. Meer zelfvertrouwen!"

 • "Te snel klaarkomen is verleden tijd"

 • "Nooit meer een vroegtijdige zaadlozing"

 • "Eindelijk vroegtijdige ejaculatie de baas!"

 • "Iedere man kan zijn orgasme uitstellen"

Wat is een vroegtijdige zaadlozing?

Iedere man komt wel eens snel klaar dat is heel normaal als u erg opgewonden bent of een lang voorspel hebt gehad. Als dat een keertje gebeurd is dat helemaal niet erg en hoeft u zich totaal geen zorgen te maken. We spreken over vroegtijdige zaadlozing als u tussen de 30 seconden en 1 minuut na het binnen gaan van de vagina een zaadlozing krijgt zonder dat u dit kon tegenhouden, of als u al een zaadlozing krijgt terwijl u nog bezig bent met het voorspel en uw kleren nog aan hebt. Faalangst en prestatiedrang kunnen ook bijdragen aan een vroegtijdige ejaculatie, doordat u stress of angst heeft wordt er adrenaline aangemaakt. Als u teveel adrenaline in uw lichaam heeft dan breekt het stofje serotonine in het lichaam af, een lage hoeveelheid serotonine zorgt ervoor dat uw eikel gevoeliger wordt en daardoor kunt u ook een vroegtijdige zaadlozing krijgen. U kunt hier niks aan doen en in tegenstelling tot wat er wordt gezegd wordt het de aankomende jaren niet beter. Over het algemeen zal de vroegtijdige zaadlozing tussen het 30ste en het 45ste levensjaar verslechteren. Pas daarna zal enige verbetering optreden.

Heeft u last van vroegtijdige zaadlozingen? Klik hier voor de test

Zorgen maken is nergens voor nodig

Vroeger werd u afgewimpeld en bleef u met uw probleem zitten zonder dat er iets aan gedaan werd. Een vroegtijdige zaadlozing is niet leuk voor u zelf maar ook niet voor uw partner, het verstoord de partnerrelatie. De mogelijkheid van de man om zijn zaadlozing te timen is voor nogal wat vrouwen essentieel voor het bereiken van haar orgasme. Voor veel koppels is dit een belangrijk aspect van hun seks plezier samen.

vroegtijdige zaadlozing

Wat is de oorzaak van een vroegtijdige zaadlozing?

Wetenschappers hebben een verband ontdekt tussen het moment van de zaadlozing en het gehalte aan serotonine in ons lichaam. In een man zijn hersenen zijn een zeer klein aantal gebieden die de zaadlozing tijdens de "daad" laat bepalen. Die gebieden staan met elkaar in contact via de stof serotonine. De hoeveelheid serotonine in ons lichaam bepaalt mede het moment waarop de zaadlozing plaats vindt. Om tot een zaadlozing te komen dient een man een combinatie te hebben van lichamelijke contact met de penis en genoeg opwinding. De link tussen die 2 word in de hersenen gelegd door de serotonine. Mannen die een laag serotonine hebben die hebben vaak te maken met een vroegtijdige zaadlozing. De hersenen krijgen dan niet het juiste signaal over het moment waarop de zaadlozing moet plaatsvinden.

oorzaak vroegtijdige zaadlozing

Welke natuurlijke hulp is hiervoor?

Orgalang helpt u om geen vroegtijdige zaadlozing meer te krijgen. Het helpt u erbij om meer controle te krijgen bij het orgasme. De werkzame stoffen die in Orgalang zitten helpen bij de aanmaak van serotonine. Mannen die meer serotonine aanmaken die ervaren dat ze niet meteen een zaadlozing krijgen bij de eerste aanraking van hun penis.

Orgalang helpt uw lichaam weer terug in balans te brengen en helpt mee er voor te zorgen dat u het langdurig uit kunt houden met uw partner en dat u haar de bevrediging kunt geven die zij verdient. Er zijn diverse middelen op de markt die slechts een deel van dit probleem aanpakken. Er zijn bijvoorbeeld crèmes die er voor zorgen dat uw penis minder gevoelig is tijdens de daad maar die werken voor de ene man wel en voor de andere man niet.

Komt veel vaker voor dan u denkt

Een vroegtijdige zaadlozing komt vaker voor dan u denkt. Het komt zelfs vaker voor dan een erectieprobleem. Veel mannen durven er niet over te praten en schamen zich er dan ook voor. Er schijnt een groot taboe te rusten op dit probleem. Er is lang niet gepraat over een vroegtijdig zaadlozingsprobleem en ook is er in het verleden weinig tot geen onderzoek gedaan. Vrouwen kwamen er vaak pas achter als ze bezig waren met hun partner of minnaar. Vaak werd het afgedaan als een probleem voor onervaren mannen of iets dat tussen de oren zit.

statistieken vroegtijdige zaadlozingen

Voordelen van Orgalang

 • Helpt bij vroegtijdige zaadlozingen
 • Helpt de controle te verbeteren over het orgasme
 • Geeft u meer zelfvertrouwen
 • Landurig genieten van seks
 • Meer seksplezier voor u en uw partner
 • Beter uithoudingsvermogen tijdens de seks
 • U krijgt meer zin in seks

orgalang