• Wil jij je
  orgasme uitstellen?

 • Te snel klaarkomen
  kan stoppen

 • Vroegtijdige ejaculatie
  is vervelend

 • Met meer controle
  krijg je zelfvertrouwen

 • Een vroegtijdige zaadlozing
  kan verbeteren

Vroegtijdige zaadlozing komt vaker voor dan erectieproblemen, toch lijkt er op dit probleem een groter taboe te rusten.

Gebruiksaanwijzing voor Orgalang,

Neem dagelijks voor het slapen gaan 2 capsules in met voldoende water. Na 1 tot 2 weken zul je merken dat er verbetering kan optreden. Na 3 tot 4 weken kan je de totale controle terug hebben over het moment van de zaadlozing. Het voordeel van dagelijks een capsule innemen voor het slapen gaan is dat het niet meer zo beladen is. Als je een crème moet aanbrengen voordat je seks gaat hebben met je partner wordt de daad zo beladen. Met Orgalang blijft spontaan gewoon spontaan en hoef je er niet steeds rekening mee te houden dat je seks gaat hebben, en dat je daarvoor nog iets moet doen.

Werkzame stoffen:

Het hoofdbestanddeel van Orgalang is L-tryptofaan, één capsule Orgalang bevat 500mg L-tryptofaan. Dit is een natuurlijke en lichaamseigen aminozuur. Er zijn geen bijwerkingen aan het gebruik hiervan.

Waarschuwing:
Raadpleeg bij twijfel altijd een arts. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Niet gebruiken in combinatie met antidepressiva en /of M.A.O. remmers. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Bijwerking:
In sommige gevallen kan het in de eerste weken wat slaperigheid opwekken na inname van de capsule. Daarom adviseren wij ook om de capsule voor het slapen gaan in te nemen en niet meer deel te nemen aan het verkeer. De slaperigheid houdt slechts 1 a 2 uur aan. U kunt de volgende dag goed uitgerust deelnemen aan het dagelijkse leven.

De voordelen van Orgalang.

Helpt bij een vroegtijdige zaadlozing

Helpt de controle te verbeteren over het orgasme

Langdurig genieten van sex?

Wil je meer sexplezier kunnen schenken aan de partner?

Wil je meer zelfvertrouwen?

Wil je meer variatie tijdens sex door een beter uithoudingsvermogen?

Wil je meer zin in sex?